مشاوره طلاق
مشاوره طلاق
مردم معمولا وقتی به رفتن پیش یک مشاور ازدواج فکر می کنند که می خواهند زندگی زناشوییشان را حفظ کنند یا نجات دهند. اگر چه اگر قصد دارید از همسرتان جدا شوید یا از پیش تصمیم قطعی برای طلاق گرفته اید، در این موقع هم می توانید پیش یک مشاور ازدواج بروید تا از خدمات مشاوره طلاق بهره مند شوید.
بله. مشاوره می تواند در روند طلاق هم به شما کمک کند. این کمک الزاما به معنی تلاش برای منصرف کردن شما نیست، بلکه اگر تصمیتان را گرفته اید، مشاوره به شما کمک می کند تا با مشکلات بعد از طلاق راحت تر کنار بیایید و آسیب جدی از آنها نبینید.
ممکن است تا به حال حتی اسم مشاوره طلاق هم به گوشتان نخورده باشد. اما بسیاری از زوج هایی که از هم طلاق می گیرند از این مشاوره به عنوان منبعی برای کمک به گذشتن از مراحل طلاق استفاده می کنند. مشاوره طلاق اتفاق بسیار خوبی است که به شما کمک می کند با رویداد های چالش برانگیز و استرس زای بعد از طلاق کنار بیایید. این مشاوره همچنین برای افرادی که قبلا طلاق گرفته اند و به دنبال راهی برای ایفای درست نقش والدین بعد از طلاق می گردند، هم گزینه ی بسیار مناسبی است.
به طور کلی مشاوره طلاق می تواند به مردم کمک کند تا با مسائلی مانند مشکلات احساسی، قانونی و منطقی پس از طلاق به خوبی کنار بیایند.
در ادامه بیشتر به مقوله مشاوره طلاق خواهیم پرداخت. اگر شما هم قصد طلاق دارید اما دوست دارید تصمیمتان صدمه ای به سلامت روانی خود و خانواده کنونی تان وارد نکند، توصیه می کنیم با ما همراه باشید.
جهت استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه کودک، خانواده، زوج درمانی و سایر اختلالات روانشناسی و رزرو وقت از متخصصین مرکز مشاوره حال کوک می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.
02122636858 – 09212773724
در روند طلاق چه اتفاقی می افتد
طلاق از طرق بسیار ی می تواند باعث شود حس از دست دادن چیزی را تجربه کنید. مثل وقتی که یکی از عزیزانتان را از دست می دهید. الان به پایان رابطه رسیده اید و قرار است از کسی که نقش بسیار مهمی در زندگی شما داشته جدا شوید. همانطور که در مورد فقدان ها یا از دست دادن های دیگر هم صادق است، مردم معمولا بعد از طلاق دچار غم و اندوه زیادی می شوند. این مراحل الگویی چند فازی دارند، هرچند تجربه ی هر فرد از آنها با دیگری فرق می کند. مراحل عادی غم و اندوه که احتمالا آنها را در روند طلاق تجربه خواهید کرد عبارتند از:
- انکار. اوایل ممکن است برایتان بسیار سخت باشد تا شرایط جدید را بپذیرید. شما حتی ممکن است طلاق را به عنوان یک واقعیت که اتفاق افتاده نپذیرید. ممکن است با خودتان فکر کنید همه چیز بالاخره درست می شود و رابطه ادامه پیدا می کند.
- درد و عدم اطمینان. بعد از پایان مرحله ی انکار و شروع اینکه درک کنید طلاق واقعا دارد اتفاق می افتد، ممکن است احساس ناراحتی و درد بیشتری کنید. ممکن است حتی ماتم بگیرید که رابطه تان دارد به پایان می رسد. به خصوص اگر طرف مقابل باشد که می خواهد طلاق بگیرد، ممکن است احساس طرد شدگی به شما دست دهد. همچنین ممکن است درمورد آینده تان نامطمئن باشید و شاید حتی مضطرب و هراسان باشید.
- خشم. در یک نقطه از روند طلاق، آن احساس ناراحتی و ترس ممکن است به حسی مانند خشم منجر شود. شما ممکن است به شدت از دست همسر سابقتان عصبانی باشید. همچنین ممکن است از دست افراد دیگر زندگی تان هم عصبانی باشید. در این موقع شما ممکن است افکار منفی خود را نشان دهید و ممکن است به رابطه تان با افراد دیگر و به ویژه با بچه هایتان آسیب بزنید. شما همچنین ممکن است از دست همسر سابق و بچه هایتان به خاطر این شرایط عصبانی باشید.
- چانه زدن. سپس در یک نقطه از این رویداد ممکن است شما به مرحله ای وارد شوید که بخواهید وضعیت را تغییر دهید. شما ممکن است در مورد این شرایط احساس پشیمانی کنید. حتی ممکن است تلاش کنید تا با چانه زدن و وقت خریدن وضعیت را درست کنید. هرچند این چانه زدن ها معمولا نتیجه ای نخواهند داشت.
- احساس گناه و افسردگی. از آنحایی که چانه زدن با همسرتان عمل موفقی نیست، شما ممکن است خودتان را بیشتر و بیشتر به خاطر این وضعیت سرزنش کنید. ممکن است به اشتباهاتتان نگاه کنید و احساس بدی نسبت به آنها داشته باشید. با پیشرفت و گذشتن از این مراحل، اندگی افسردگی و ناراحتی طبیعی است. هرچند اگر این احساسات تشدید شوند می توانند بر زندگی شما اثر بگذارند. این اتفاق به خصوص اگر نتوانید درست کار کنید و به بچه هایتان برسید، می تواند مشکل زا باشد.
- پذیرش. شما در نهایت این واقعیت را می پذیرید که زندگی مشترکتان پایان یافته. هرچند بعد از آن هم ممکن است هنوز احساس ناراحتی کنید.اما در کل احساس بهتری خواهید داشت و آماده تر خواهید بود که به زندگیتان ادامه دهید.
برای بعضی از افراد گذشتن از این مراحل می تواند چالش بر انگیز باشد. همچنین ممکن است برایشان سخت باشد تا بفهمند چطور به زندگی عادیشان ادامه دهند. در این موارد است که بهتر است به مشاوره طلاق مراجعه نمایید. گاهی اوقات زمانی که هنوز هر دو طرف درگیر این مسائل هستند، ممکن است هردوشان به مشاوره بیایند. اما شما تنها هم می توانید به مشاوره طلاق بروید.
مشاوره طلاق چیست؟
بعضی از مردم ممکن است تردید داشته باشند که به مشاوره طلاق بروند یا خیر. این معمولا به این دلیل است که می ترسند مشاور تلاش کند آنها را دوباره به رابطه برگرداند یا آنها را قضاوت کند. هرچند اصلا قرار نیست این اتفاقات بیفتد. مشاورین طلاق آموزش های ویژه و تخصصی دیده اند تا بدون قضاوت به مردم گوش دهند و در هر شرایطی که باشد، با فرد همدردی کنند. همچنین آموزش دیده اند تا به مردم کمک کنند به اهدافی که می خواهند برسند. بنابراین اگر در طول روند طلاق به دنبال یک مشاور طلاق هستید، بدانید که او هرگز قرار نیست تلاشی بکند تا شما را دوباره پیش هم برگرداند.
در واقع یک مشاور طلاق می تواند هر دو طرف را در روند و مسیر طلاق راهنمایی کند. از جمله در زمینه های منطقی، تصمیم گیری و نتایج احساسی ناشی از از دست رفتن رابطه. آنها همچنین به هر دو طرف کمک می کنند تا به ابزار و مهارت هایی برای باز تعریف رابطه دست پیدا کنند و طی مراحل نهایی طلاق تعاملات سالمی با هم داشته باشند. همچنین در جلسات مشاوره ممکن است تمرکز روی نقش اشتراکی والدین پس از طلاق باشد. هرچند هر کدام از طرفین می توانند بعد از طلاق در راهبری زندگیشان به سمتی موفق، توانا تر شوند.
علائمی که نشان می دهند به مشاروه طلاق نیاز دارید
بسیاری از افراد می توانند خودشان از پس طلاقشان بر بیایند. این اتفاق به خصوص برای زوج هایی که هر دو طلاق را پذیرفته اند و می توانند به ارتباطشان بعد از طلاق به خوبی و درستی ادامه دهند صدق می کند. هرجند برای بعضی از زوج ها، شرایط نامساعد بعد از طلاق ممکن است ادامه پیدا کند و در این موارد است که مشاوره طلاق می تواند کمک کند. اگر دیدید که نمی توانید با مسئله ی ایفای نقش والدین بعد از طلاق به خوبی کنار بیایید، این خودش یکی دیگر نشانه هایی است که به مشاوره طلاق احتیاج دارید.
نشانه های زیادی وجود دارند که ممکن است شما هم به مشاوره طلاق نیاز داشته باشید. اگر دارید طلاق می گیرید و می بینید که ناراحتی و غم سراسر زندگی شما را فراگرفته، خب این نشانه ای واضح از نیاز به حمایت یک مشاور طلاق است. علائم و نشانه های دیگری که که باعث می شوند به مشاوره طلاق احتیاج داشته باشید عبارتند از:
- دشوار خواب
- ضعف و ناتوانی در تمرکز
- علاقه نداشتن به انجام دادن هیچ کاری
- کم اشتهایی
- کاهش وزن یا افزایش ناگهانی وزن
- احساس بی ارزش بودن
- احساس بیزاری از خود
- انزوا یا جدا افتادن
- احساسات قوی یا محدود
- افسردگی شدید
- اضطراب بیش از حد
- فکر خودکشی
اگر متوجه هر یک از علائم بالا در خود یا در همسر سابقتان شدید، بسیار مهم است که از یک مشاور طلاق کمک بگیرید.
بهترین مرکز مشاوره طلاق در تهران
اگر بالاخره تصمیم گرفتید که برای کمک گرفتن در مسئله ی طلاق به یک مشاور مراجعه کنید، سعی کنید دقت لازم را به خرج دهید و بهترین مرکز مشاوره طلاق را انتخاب کنید. مشاوری را انتخاب کنید که حس می کنید واقعا می تواند به شما کمک کند.
جهت استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه کودک، خانواده، زوج درمانی و سایر اختلالات روانشناسی و رزرو وقت از متخصصین مرکز مشاوره حال کوک می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.
02122636858 – 09212773724