مشاوره تلفنی | انواع مشاوره های تلفنی | بهترین مرکز مشاوره تلفنی در تهران

مشاوره تلفنی
0 ۲۹۴

مشاوره تلفنی

مشاوره تلفنی

خیلی ها هستند که از مشاوره بیزارند! با همه ی مشکلاتی که ممکن است در ابعاد مختلف زندگی فردی یا خانوادگی شان با آنها رو به رو باشند، بازهم از کمک گرفتن از یک مشاوره خودداری می کنند. گاهی اوقات وجود یک نفر سوم می تواند کمک زیادی به شما بکند. شخص ثالث و بی طرفی که به شما امکان دهد مسائل و مشکلاتتان را از بیرون ببینید. اما بسیاری از مردم هستند که اصولا از نشستن رو به روی یک مشاور ،که در هر حال فردی غریبه است، خجالت می کشند. یا اصلا دوست ندارند مسائل شخصی شان را با فرد دیگری در میان بگذارند. چرا که به راحتی نمی توانند به هیچکس غریبه ای اعتماد کنند.

مشاوره تلفنی
مشاوره تلفنی

با این اوصاف، در کنار نیازتان به یک مشاور، چگونه می توانید از کمک های مشاوره روانشناسی بهره مند شوید؟ در چنین شرایطی است که مشاوره ی تلفنی به نظر گزینه ی بسیار خوبی می رسد. با مشاوره ی تلفنی دیگر نیازی نیست که حضورا به مشاور مراجعه کنید و مجبور باشید تنها با او در اتاقش بنشینید. بلکه در فضای امن خودتان، مثلا در خانه یا اتاقتان می توانید با خیالی راحت با یک مشاور همکاری کنید و از کمکش استفاده نمایید. برخی  هم هستند که کلا پای تلفن راحت تر صحبت می کنند و می توانند احساسات خود را بروز دهند.

مشاوره تلفنی راه کاری مناسب و البته کوتاه مدت برای حل بحران ها و مشکلات آنی است. در ضرب العجل ها و زمان هایی که فرصت آن را ندارید تا حضورا به یک مشاور مراجعه کنید، گاهی اوقات مشاوره تلفنی می تواند راهگشای بسیار خوبی باشد.

البته همانند مشاوره حضوری، مشاوره تلفنی هم می تواند زمینه های رواندرمانی بسیار زیادی را پوشش دهد.از جمله ی مسائل و مشکلاتی که برای رفع و حل آنها می توانید با یک مشاور تلفنی مشورت کنید، می توان به زمینه های مشاوره ی ازدواج، مشاوره خانواده، مشاوره طلاق، مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره روانشناسی کودکان، مشاوره جنسی، راه کارهایی برای رفتار مناسب با بچه های بیش فعال و مشاوره ی روانشناسی اشاره کرد.

یک مشاور تلفنی در حقیقت یک روانشناس متخصص است که با شما صحبت می کد. اما طبعا از پای تلفن نمی تواند چیزی بیشتر از راهکار های تلگرافی به شما ارائه دهد. راهکار هایی که مانند مُسکن در رفع مشکل فعلی به شما می کنند اما نمی توانند به صورت بنیادین مسائلتان را رفع کنند. چنانچه مایلید مسائل و مشکلات زندگیتان را از ریشه درمان کنید، بهتر است به مشاوره تلفنی اکتفا نکرده و حضورا به یک مشاور روانشناس مراجعه کنید.

نکته : در پاره ای از اوقات مشکلات روانی فرد از جمله مشکلاتی هستند که برای درمانشان به دارو احتیاج دارد. در چنین شرایطی مشاور تلفنی می تواند با معرفی کردن یک روانپزشک خوب و قابل اعتماد، به شما کمک کند.

برای آشنایی بیشتر با این پدیده، مقاله ی مرکز مشاوره ی تلفنی را بخوانید.

اما مشاوره ی  تلفنی مزایای دیگری نیز دارد. از جمله اینکه اگر از رفتن پیش یک مشاور می ترسید، یا مطمئن نیستید که بتوانید با او ارتباط بگیرید، یا به هر صورت نمی خواهید ریسک کنید و پولتان را خرج مشاوری کنید که ممکن است برایتان مناسب نباشد، مشاوره تلفنی می تواند به شما کمک کند تا شناخت و ارزیابی اولیه ی خوبی از مشاورتان داشته باشید. در صورتی که پای تلفن با مشاور راحت بودید و احساس کردید می توانید به او اعتماد داشته باشید و اسرار زندگیتان را با او به اشتراک بگذارید، تردید نکنید و از او وقت مشاوره ی حضوری بگیرید. این فرد، آن مشاوری است که واقعا می تواند به شما کمک کند.

مشاوره تلفنی
مشاوره تلفنی

نکته : خوشبختانه بیشتر روانشناسان هزینه ای برای مشاوره تلفنی دریافت نمی کنند، پس لازم نیست نگران هزینه ی مشاوره باشید.

“مرکز مشاوره بوجیکا، با کادری مجرب از رواندرمانگران متخصص، آماده ی ارائه ی خدمات مشاوره تلفنی به شما عزیزان می باشد. شما هم اکنون می توانید برای دریافت مشاوره با شما های  22636858 یا 09212773724، تماس بگیرید یا از طریق صفحه ی تماس با ما ، با بوجیکا ارتباط برقرار کنید.”

بعد از اینکه صحبت تلفنی با مشاور تمام شد، بهتر است لحظه ای بنشینید و با خود فکر کنید. برای اینکه بتوانید ارزیابی صحیحی از مشاوری که پای تلفن با او صحبت کرده اید، داشته باشید، بهتر است پس از پایان مکالمه این سوالات را از خودتان بپرسید:

  1. آیا مشاوری که با او صحبت کردید به نظر آدمی می آمد که واقعا به حرف های شما گوش می داد و حقیقتا سعی داشت تا وضعیت شما را درک کند؟
  2. آیا واقعا یک مکالمه ی بین شما در جریان بود یا فقط او داشت حرف می زد؟
  3. آیا حس می کنید توانایی آن را دارید که با او بیشتر صحبت کنید؟
  4. آیا پای تلفن احساس کردید که می توانید به مشاور اعتماد کنید و برخی از مسائل شخصی زندگیتان را با او در میان بگذارید؟
  5. آیا ارتباطتان با مشاور تلفنی شفاف و راحت بود یا احساس رسمی بودن به شما دست داد؟
  6. آیا راهنمایی هایی که به شما کرد، برایتان راهگشا بوده؟
  7. و همچنینی اینکه آیا مشاور به موقع و بدون اتلاف وقت بیش از حد به تماس شما پاسخ داد یا نه؟ ( این نکته می تواند به شما در بررسی میزان در دسترس بودن او کمک کند)

کار ها و وظایفی که یک مشاور تلفنی باید انجام دهد عبارتند از :

  • بر قرار کردن رابطه ای قابل اعتماد و راز نگاه دارانه با تماس گیرنده
  • اعتماد بخشی و تشویق تماس گیرنده
  • شناسایی و واکنش به احساسات تماس گیرنده
  • برقرا کردن مکالمه ای فعال به همراه تفسیر وضعیت تماس گیرنده برای او
  • در نظر گرفتن احتمالات و ارزیابی عمیق برخی مشکلات تماس گیرنده
  • اولویت بندی مشکلات و طرح ریزی هدف
  • مشق کردن تمرینات رفتاری راهگشا برای تماس گیرنده
  • ارائه ی خلاصه ای از جلسه ی تلفنی
  • برنامه ریزی جلسات احتمالی آینده
  • فیدبک گرفتن از تماس گیرنده راجع به جلسه ی تلفنی

در کل باید بگوییم که برای رفع معضلات لحظه ای که نیاز دارید سریعا با یک متخصص مشورت کنید، مشاوره ی تلفنی گزینه ی بسیار خوبی است. همچنین مشاوره تلفنی در ارزیابی اولیه مشاور به شما کمک شایانی می کند تا عدم اعتمادتان به جلسات حضوری مشاوره کمتر شود. اما هموراه این نکته را به یاد داشته باشید، درست است که مشاوره ی تلفنی می تواند راهنمایی های خوبی به شما بکند، اما برای دریافت درمان کامل و واقعا اثر بخش باید وقتی را تنظیم کنید و به شکل حضوری به یک روانشناس مراجعه نمایید.

مشاوره تلفنی ازدواج

مشاوره ازدواج در مجموع به بررسی و کمک برای حل مشکلات زناشویی بین یک زوج می پردازد. گاهی اوقات زوجی در نقطه ای از زندگی مشترکشان به بن بست هایی بر می خورند که خودشان نمی توانند از پسش بر بیایند، در چنین مواقعی کمک یک مشاور می تواند راهکار خوبی باشد. مشاور ازدواج پس از تحلیل شرایط،  با آموزش دادن تمرینات مشخصی به هر دو طرف به آنها کمک می کند تا وضعیت زندگی مشترکشان را سر و سامان بدهند. مشاوره تلفنی ازدواج، می تواند برخی از رهکار ها را به طرفین یا حتی یکی از طرفین بیاموزد تا فعلا بتوانند برخی از موانع را پشت سر بگذارند.

مشاوره تلفنی
مشاوره تلفنی

مشاوره تلفنی کودک

گاهی اوقات والدین در برخورد با کودک احساس ناتوانی می کنند. نمی دانند چگونه باید با او رفتار کنند تا دست از برخی رفتار هایش بکشد. مخصوصا در برخورد با کودکان بیش فعال. در چنین مواقعی تماس برای دریافت یک مشاوره ی تلفنی کودک کار درستی است. مشاور از پای تلفن می تواند برخی روش ها و آموزه های رفتاری را برای برخورد صحیح با کودک به والدین آموزش دهد و همچنین ارزیابی اولیه از اینکه آیا کودک به بیش فعالی مبتلا هست یا نه را انجام دهد. این راهنمایی ها می توانند در حل بحران کنونی به والدین کمک کنند، اما برای مشاوره روانشناسی کودک حتما باید به کلینیک مشاور مراجعه ی حضوری داشته باشند.

هزینه مشاوره تلفنی روانشناسی

بسیاری از روانشناسنی که خدمات مشاوره تلفنی ارائه می کنند، هزینه ای بابت آن دریافت نمی کنند. اما برخی مراکز هستند که اصولا کارشان فقط ارائه ی مشاوره ی تلفنی است. آن مراکز ممکن است برای خدمات مشاوره ای که ارائه می دهند، مبلغی را از شما دریافت کنند.

لینک منبع

چگونه اضطراب را درمان کنیم؟ | بهترین مرکز مشاوره درمان اضطراب

کلینیک روانشناسی |مرکز مشاوره روانشناسی | بهترین روانشناس تهران

مرکز مشاوره کودک | بهترین متخصص روانشناسی کودکان

رواندرمانی

خودارضایی در مردان

 

منبع