کارگاه فرزند پروری
کارگاه فرزند پروری
همه ی ما دوست داریم روزی بچه دار شویم. انسان ها عاشق می شوند، با هم رابطه برقرار می کنند، ازدواج می کنند و تشکیل خانواده می دهند. بزرگترین آرزوی هر زوجی بچه دار شدن است. هر انسانی ذاتا دوست دارد وارثی داشته باشد تا بتواند آنطور که به نظرش درست می آید او را پرورش و رشد دهد.
ما معمولا به بچه هایمان به عنوان حاصل زندگی مان نگاه می کنیم. بیشتر از آنکه به موفقیت خودمان اهمیت بدهیم معمولا دوست داریم بچه های خوشبختی داشته باشیم.
جهت استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه کودک، خانواده، زوج درمانی و سایر اختلالات روانشناسی و رزرو وقت از متخصصین مرکز مشاوره حال کوک می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.
02122636858 – 09212773724
اما یک زن و شوهر عادی که تازه چند سال است ازدواج کرده اند، چگونه می توانند بدون اینکه آموزش خاصی برای پرورش کودکی دیده باشند، انتظار داشته باشند که می توانند کودکی سالم و موفق تربیت کنند؟ چند درصد از والدین واقعا می دانند که بهترین روش برای تربیت کودکان کدام است؟
همه ی ما دوست داریم کودکانی سالم و موفق تربیت کنیم و تحویل جامعه بدهیم. اما چند درصد از ما واقعا در این راه موفق هستیم؟ بسیاری از والدین فکر می کنند با تنبیه کردن بچه می توانند تربیت درستی به او بدهند اما در نهایت عقده های باز نشده ی بسیاری را در وجود کودک می کارند. خیلی ها هم هستند که برعکس، تن به همه ی خواسته های کودک می دهند و به قولی او را لوس و ناز پرورده بار می آورند. گروه دیگری هم هستند که به زور کلاس های متفاوت هنری و ورزشی سعی می کنند با فراهم آوردن هر امکاناتی موفقیت آینده فرزندشان را تضمین کنند.
اما خودتان هم می دانید که هیچ یک از این روش ها نتیجه بخش نیستند. والدین سال ها عمر و انرژی خود را صرف تربیت درست بچه می کنند( البته از نظر خودشان) و در نهایت می بینند که آنچه می خواستند اتفاق نیفتاده. یا اگر هم افتاده به بهای سلامت روحی بچه تمام شده. این به خاطر آن است که اغلب والدین تشخیص درستی از فرزند پروری و تربیت صحیح کودک ندارند.
خوشبختانه راهکار های کاملا علمی و تایید شده ای وجود دارند که می توانند به شما یاد بدهند چگونه به بهترین نحو با فرزندتان تعامل داشته باشید و او را به درستی تربیت کنید.
اگر شما هم زوجی هستید که قصد دارید بچه دار بشوید و می خواهید بچه تان را به بهترین نحو تربیت کنید، کارگاه فرزند پروری آنجایی هستند که می توانند به شما کمک کنند. در کارگاه فرزند پروری یک روانشناس متخصص کودکان به شما رهیافت های تربیتی درست را آموزش می دهد.
در کارگاه فرزند پروری شما به صورت علمی مهارت هایی را یاد می گیرید که در پروش مناسب فرزندان بسیار مهم هستند و می توانند کمک های بسیار زیادی به شما به عنوان والدین بکنند.
تربیت مناسب فرزندان مهمترین وظیفه ی والدین در نقش پدر و مادر است. همواره به یاد داشته باشید که اگر بچه دار شدید، شما در قبال رشد و پرورش درست او مسئول هستید. پس بهتر است کارتان را به بهترین نحو انجام دهید.
نکته : آموزه های کارگاه فرزند پروری الزاما مخصوص پرورش کودکان نیستند. بلکه هدف آنها یاد دادن مهارت پرورش فرزندان در هر سنی است. نوجوانان هم حتی تا سن 19 سالگی هنوز هم بچه های شما به حساب می آیند و نیاز دارند تا به درستی با آنها تعامل شود. یک نوجوان هم به اندازه ی یک کودک به تربیت و پرورش نیازمند است. این واقعیت که فرزند نوجوان شما دیگر بزرگ و بالغ شده است، دلیل بر این نیست که از پرورش او غافل بمانید.
در ادامه به چند آموزه ی روانشناسی رایج در مورد راه های صحیح فرزند پروری اشاره خواهیم کرد. اگر شما هم مایلید اندکی بیشتر با روش های تربیت صحیح فرزندان آشنا شوید، بهتر است در ادامه همراه ما باشید.
جهت استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه کودک، خانواده، زوج درمانی و سایر اختلالات روانشناسی و رزرو وقت از متخصصین مرکز مشاوره حال کوک می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.
02122636858 – 09212773724
گام هایی برای تربیت فرزندی شاد و خوشحال
گام اول: خودتان شاد باشید
گام اول برای داشتن فرزندانی شاد، به شکل طعنه آمیزی کمی خودخواهانه است.
اینکه خود شما چقدر خوشحال و خوشبختید، بر روی شادی و موفقیت کودکانتان تاثیر مستقیم می گذارد.
تحقیقات گسترده ای که تا به امروز انجام شده نشان می دهد که ارتباط پنهانی میان مادرانی که افسرده اند با رفتار های منفی کودکانشان وجود دارد. کودکانی که مادران افسرده دارند معمولا شلوغتر و پر دردسر تر هستند و مشکلات رفتاری دیگری هم دارند. در حقیقت افسردگی والدین به نظر مهم ترین عامل برای رفتار های نا به هنجار کودکان است. این افسردگی همچنین اثر تربیتی آموزه های والدین به بچه را کاهش می دهد. و این مسئله هیچ ربطی به ژنتیک ندارد.
از طرف دیگر همین تحقیقات نشان داده اند احتمال اینکه والدینی شاد و خوشحال ، بچه های شادی هم داشته باشند زیاد است.
یک والدین بی مسئولیت رفتارهای بچه را به ذات و ژنتیکش نسبت می دهند، نه شرایط خانوادگی و مسئولیت خودشان به عنوان پدرو مادر.
گام دوم : به فرزندتان بیاموزید چگونه با دیگران ارتباط برقرار کند
هیچ کس انکار نمی کند که آموختن در مورد ارتباطات و روابط با سایر آدم ها امری مهم است. اما چند پدر و مادر مادر را می شناسید که واقعا وقت بگذارند و به کودک یاد بدهند چگونه با دیگران ارتباط بر قرار کند؟
این کار در حقیقت وقت زیادی از شما به عنوان والدین نمی گیرد. آموزش این مسئله می تواند با تشویق کودک به انجام فعالیت های کوچک مهربانانه شروع شود تا او بتواند حس همدردی را بشناسد.
اینکار نه تنها مهارت های واجبی که کودک شما را به فردی بهتر تبدیل می کند، به او می آموزد، بلکه تحقیقات نشان داده اند در طولانی مدت می تواند موجب شادی و خوشحالی کودک هم بشوند.
گام سوم : خوشبینی و مثبت اندیشی را به فرزندتان بیاموزید
آیا می خواهید ازجرو بحث با فرزند نوجوانتان پرهیز کنید؟ پس پیش از دوره ی نوجوانی به آنها یاد بدهید که مثبت اندیش و خوشبین باشند.
کودکان 10 ساله ای که یادگرفته اند در زندگی خوشبین و مثبت اندیش باشند در مقابل افسردگی های ناشی از دوران بلوغ مصون تر از نوجوانان بدبین خواهند بود.
مثبت اندیشی و خوشبختی آنقدر به هم نزدیکند که گاهی اوقات با هم برابری می کنند.
در مقایسه ی بین فرزندان بدبین و خوشبین، باید گفت که فرزندان خوشبین:
- در مدرسه، کار یا در فعالیت های ورزشی موفق تر هستند.
- سالم ترند و عمرشان دراز تر است.
- در آینده از ازدواجشان راضی تر خواهند بود.
- احتمال اینکه به اضطراب و افسردگی دچار شوند کمتر است.
گام چهارم : هوش حسی فرزندتان را پرورش دهید
هوش حسی یک مهارت است و اصلا مادر زادی نیست.
اگر اینطور فکر کنید که کودکان خودشان به صورت طبیعی احساساتشان را درک خواهند کرد، این طرز تفکر معمولا موجب موفقیت فرزندتان در آینده نمی شود.
اولین و ساده ترین گام برای کمک به کودک در راستای درک احساسات، این است که در هنگام درگیری با احساساتی مانند خشم و کلافگی، از سیستم ” تاکید، برچسب و ارزش گذاری” در برخورد با او استفاده کنید.
با فرزندتان ارتباط برقرار کنید، به او اجازه بدهید آنچه را احساس می کند بشناسد و بگذارید بداند که آن احساسات، خودشان چیز بدی نیستند.( هرچند رفتار های بد، بر خلاف احساس صرف، باید چیز بدی تلقی شود). هیچگاه کودک را به خاطر احساسش ملامت نکنید اما رفتار نادرستش را تا حد مناسبی سرزنش کنید.
بهترین کارگاه فرزند پروری در تهران
مراکز روانشناسی زیادی هستند که دوره های آموزش مهارت های فرزند پروری را بر گزار می کنند. اما سعی کنید بهترین مرکز روانشناسی را برای این منظور انتخاب کنید.
جهت استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه کودک، خانواده، زوج درمانی و سایر اختلالات روانشناسی و رزرو وقت از متخصصین مرکز مشاوره حال کوک می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.
02122636858 – 09212773724
لینک منبع