1) آمادگی داشته باشید.

2) اگر می دانید که نیازمند وقت بیشتری هستید، زمانی را برای خود در نظر بگیرید تا امادگی کامل ذهنی را پیدا کنید.

3) غلبه بر ترس خود را تجسم کنید.

چند لحظه چشم های خود را ببندید و تجسم کنید که در لبه یک پرتگاه قرار دارید، سعی کنید از ذهن عقلانی خود استفاده کنید تا به شما بگوید که شما سقوط نخواهید کرد یا صدمه نخواهید دید، اجازه دهید این افکار تبدیل به یک  ناخودآگاه برای شما شود، بنابراین وقتی شروع به احساس هیجان و ترس می کنید، می توانید از آنها برای کمک به حفظ آرامش و بالا بردت تمرکزتان کمک بگیرید.

4) تصاویر ارتفاعات را به آرامی نگاه کنید

مستقیما به سمت یک وضعیت ناگهانی و خطرناک نروید و  انتظار نداشته باشید که بتوانید با ترس های خود به  سرعت مقابله کنید، بلکه بهتر است با تنظیم برخی از اهداف ابتدایی کوچک، مانند ایستاده روی یک صندلی یا هر حرکت، کمی گام به سمت نرده بالکن خود، بر دارید. فقط این کار را به تدریج انجام دهید و موفقیت شما سریعتر از آنچه که تصور میکنید، نمایان میشود.

5)نفس عمیق بکشید

وقتی احساس اضطراب می کنید، ممکن است فراموش کنید که به درستی نفس بکشید. این باعث میشود اضطراب شما حتی بدتر شود، بنابراین مطمئن شوید که اکسیژن کافی به مغز شما میرسد. با تمرکز بر نفس های عمیق و منظم، آرامش را به خود برگردانید.

6) بیش از حد به خودتان سخت نگیرید.

شما فوبیا دارید و فوبیا را نمی توان در یک روز از بین برد. اگر از یک وضعیت چالش انگیز ترسیدید و فرار کردید، خودتان را در مورد آن آزار ندهید و آرام باشید.

7) درمان برای ترس از ارتفاع

ترس از ارتفاع
ترس از ارتفاع

اگر از برخی علائم ترس از ارتفاع رنج می برید و این مسئله باعث می شود که زندگی  پر از استرسی را تجربه کنید، بسیار مهم است که به دنبال کمک باشید. ملاقات با یک روانشناس بالینی با تجربه می تواند به شما کمک بسیاری بکند.

برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در مورد ترس و فوبیا و سایر اختلالات روانی تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکزمشاوره حال کوک با شماره های زیر تماس بگیرید

02122636858 –  09212773724